Måndag:

Stekt fiskfilé serveras med kall örtagårdssås samt kokt potatis

Helstekt fläskytterfilé serveras med örtgräddsås samt kokt potatis

Tisdag:

Fiskgryta bouilabaise med aioli samt kokt potatis

Kålpudding serverad med lingon, gräddsås samt kokt potatis

Onsdag:

Räkgratinerad fiskfilé serveras med potatismos

Helstekt kalkonbröst serveras med gelé, gräddsås samt kokt potatis

Torsdag:

Stekt strömming serveras med lingon, skirat smör samt potatismos

Hamburgare serveras med coleslaw, aioli samt klyftpotatis

Fredag:

Västerbottenostgratinerad fiskfilé serveras med potatismos

Pestofylld kyckling serverad med soltorkad tomatsås samt stekt potatis

Pasta:

Pasta med salami, serranoskinka och rostade grönsaker i tomatgräddsås

Vegetariskt:

Vegetarisk gryta serveras med tabboleh

Sallad:

Kycklingsallad med fetaost och soltorkade tomater

Print Friendly, PDF & Email