Måndag:

Gratinerad fiskfile serveras med potatismos

Fyllda isterband serveras med dillstuvad potatis

Tisdag:

Stekt fiskfilé serverad med hackat ägg, pepparrot och skirat smör samt kokt potatis

Helstekt fläskytterfilé serveras med soltorkad tomatsås samt stekt potatis

Onsdag:

Fiskgryta serveras med kokt potatis

Fetaost fylld färsbiff serveras med tzatziki samt klyftpotatis

Torsdag:

Stekt strömming serveras med skirat smör, lingon samt potatismos

Flygande Jacob serveras med ris

Fredag:

Stekt fiskfilé serveras med vitkål i curry samt kokt potatis

Fläskfilégryta med paprika, champinjoner, lök och grädde serveras med ris

Pasta:

Pasta Modonostro ( Köttfärssås med gorgonzola )

Soppa:

Räksoppa

Sallad:

Kycklingsallad med bulgur, rostade grönsaker samt aioli

Print Friendly, PDF & Email