Måndag:
Citron och fänkålsgratinerad fiskfilé serverad med potatismos
Kalvfärsbiff serveras med pepparsås samt klyftpotatis
Tisdag:
Stekt fiskfilé serveras med gräddkokt grönkål och spettskål samt kokt potatis
Baconlindad kycklingfilé serverad med örtgräddsås samt stekt potatis
Onsdag:
Havets Wallenbergare serverad med vitvinssås samt kokt potatis
Grillad fläskfilé serveras med bbqsås samt klyftpotatis
Torsdag:
Stekt strömming serveras med skirat smör, lingon samt potatismos
Honungsgriljerad fläskytterfilé serveras med timjansås samt rotfruktspytt
Fredag:
Stekt fiskfilé serveras med kapris, rödbetor, skirat smör samt kokt potatis
Hamburgare serveras med picklad lök, coleslaw, aioli samt klyftpotatis
Pasta:
Pasta med kyckling i chiligräddsås samt pinjenötter
Vegetariskt:
Vegetarisk lasagne
Sallad:
Räksallad med ägghalvor och Rhode islandsås

Print Friendly, PDF & Email