VECKA 30

MÅNDAG
Stekt torskrygg serveras med gräddkokta grönsaker samt färskpotatis
Baconlindad köttfärslimpa serveras med gräddsås samt kokt potatis

TISDAG
Stekt torskrygg serveras med rödbetor och kapris i brynt smör samt färskpotatis
Marinerad karrè serveras med pepparsås samt stekt potatis

ONSDAG
Gratinerad fiskfilé serveras med potatismos
Småländska isterband serveras med dillstuvad potatis

TORSDAG
Spenat och ostbakad fiskfilé serveras med vitvinsås samt kokt potatis
Örtstekt kyckling med soltorkad tomatsås samt rostad potatis

FREDAG
Ugnsbakad laxfilé serveras med hollandaisesås, ärtor samt färskpotatis
Wallenbergare serveras med gräddsås, lingon, ärtor samt färskpotatis

PASTA
Pasta med kyckling, chili, pinjenötter och grädde

SALLAD
Mozzarella och salamisallad med basilikadressing och rostade grönsaker

105 kr inklusive salladstallrik, bröd, smör & kaffe
100 kr avhämt.

15kr lättöl/läsk