Måndag

Gratinerad fiskfilé serveras med potatismos Fetaostfylld köttfärslimpa serveras med tomatgräddsås samt stekt potatis

Tisdag

Stekt fiskfilé serveras med skirat smör, kapris, rödbetor samt kokt potatis Mangoglaserad kycklingfilé serveras med currysås samt ris

Onsdag

Fisk och skaldjursgryta serveras med kokt potatis Isterband från Gränna serveras med dillstuvad potatis samt rödbetor

Torsdag

Laxfjäril serveras med citron och dillhollandaise samt kokt potatis Grillade kycklingspett serveras med myntayoghurt samt bulgur

Fredag

Spenat och västerbottenostgratinerad fiskfilé serveras med vitvinssås samt kont potatis Mustig kalops gjord på kött från Dalstorp serveras med rödbetor samt kokt potatis

Pasta:

Pasta carbonara serveras med parmesanost

Vegetarisk:

Bönbiffar serveras med myntayoghurt samt bulgur

Sallad:

Ceasarsallad med kyckling, bacon, krutonger och parmesanost

Print Friendly, PDF & Email